Amor a la vista

Blink

Teatre Tantarantana

A3_Poster_Baixos_CS5

Un racó d’història realment original. A l’àtic 22 la parella reviu aquell amor tan sentit i tan sincer com molts però amb l’originalitat que la imaginació de l’autor pot arribar a  generar. Blink el relat d’un amor basat en la mirada i el pensament, es presenta en un format especial, perquè la major part del temps els personatges no es comuniquen entre sí, de fet gairebé no aconsegueixen connectar malgrat que la compenetració hi és present. Cada un, amb la seva història disfuncional, fa arribar a l’espectador la soledat  que el governa de la manera més entranyable.

De fet, el personatge d’ell, Jonah, arriba a deixar inquiet, doncs més enllà de la dramatúrgia és algú les fixacions del qual podrien arribar a anguniejar. Tots dos són estranys en el món on viuen, marginats fins a cert punt de la realitat. No obstant això, la màgia del teatre en fa una dolça història amb racons per alliberar una rialla i sobretot molta honestedat. El resultat, un conte de carrer, que no sembla real però no li treu entreteniment i bona intenció.

Ells es mostren simpàtics, generen una actitud que cau agradable potser per la singularitat tòpica dels seus sers. Per altra banda, l’espai és simple, format per elements de cost gairebé nul. Genera diverses dimensions amb pocs recursos que aconsegueixen funcionar amb una intensa coordinació amb l’equip tècnic. Així s’evidencia el fet que la feina amb èxit a les funcions no és tan sols responsabilitat dels intèrprets.

Blink és un exemple dels nous models romàntics, potser més freaks i tirant a creapy, però en definitiva moltes de les mil solucions que la tecnologia brinda quan va de la mà de l’amor. Potser la trama va una mica coixa de sentit, però quin és el sentit de tot sinó la màgia d’una història sense sentit?

 

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: