La tragèdia grega pels ulls de l’altra

Kassandra

Sala Tallers del TNC

t_kassandra_018.1
David Ruano

Kassandra és un particular testimoni de la tragèdia grega. Han passat mil·lennis i des d’un bar tronat relata, en un anglès per dummies la seva vida i misèries. Construcció aturada en el temps, la prostituta grega connecta amb el públic a través d’una interpretació pallassa que traspua sinceritat. Construeix un espectacle que aconsegueix captivar l’espectador, sense ni témer l’escàndol ni perdre la sensibilitat a mesura que evoluciona el monòleg.

Tota sola, reviu cada vespre amb la mateixa alegria i simpatia gratuïta la història de la seva vida, un tràgic seguit de tragèdies per haver nascut abans del seu temps. Ella és una persona extravagant, enèrgica, amb molt bona voluntat, que ha construït el seu refugi o cuirassa emocional davant del món que li ha tocat viure.

Sergio Blanco ha ideat un context alternatiu a qualsevol figura teatral clàssica, amb les quals només comparteix la temàtica. Des del conte i amb un punt d’improvisació, que pot ser premi o maledicció segons el públic, arriba a la història de supervivència que inunda d’amargor la bona voluntat emmascarada que encarna l’estrella del moment Elisabet Casanovas. Extravagància i bona connexió amb l’espectador converteixen en entranyable una simulació surrealista.

 

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: