My low cost teatre de l’èxit

My low cost revolution

Sala Atrium

Foto_cartel_MY_LOW_COST

A vegades cal dir la veritat, i cal dir-la descaradament per deixar-se de tonteries. Només es pot ser puntualment escèptic a segons què si s’utilitzen les eines que My low cost revolution fa servir, com el desvergonyiment natural o la simplicitat d’idees visuals per obtenir l’èxit i no pas una peça que ho ha intentat però ha quedat al camí.

Els objectes més quotidians acompanyen un discurs clar, que guanya amb sarcasme i trencar amb els estigmes. Sembla mentida que es pugui riure tant o més que en una comèdia amb un espectacle que comença a dalt de tot i transcorre la resta de l’espectacle lluitant amb diverses armes per seguir al pic. No tenen gairebé límit, són directes i clares, honestes i còmplices amb el seu públic. Elles es riuen de la mateixa burla, si bé no ho fan amb la mateixa entrega totes tres.

Per sota de la capa d’acció directa sarcàstica contra el suposat moviment reaccionari, hi ha una clara voluntat d’evidenciar la necessitat d’aquest tipus d’acció. Perquè, de fet, la crítica rau en el fet de posar nom a tot allò només perquè pugui ser arxivat dins del sistema. My low cost revolution argumenta des de l’art, acompanyat de grans certeses que només es pensen evidenciades des d’una construcció audiovisual. La resta, una peça senzilla, amb els productes culturals més banals com a aliats.

One thought on “My low cost teatre de l’èxit

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: