Reconèixer que darrere d’Einstein o Schumann hi ha 80 ties

La volta al món en 80 ties

Sala Atrium

Les 80 ties que donen la volta a aquest espectacle han marcat d’una manera o d’una altra la història de la humanitat. Georgina Llauradó i Cristina Martínez han fet exhaustiu treball de recerca i selecció per homenatjar, a través d’un heterogeni storytelling, 80 dones que es mereixen ser anomenades ties per haver nedat a contracorrent en aigües ràpides.

És un espectacle molt senzill que compta amb un ampli ventall de recursos i detalls per transformar una llista de noms i anècdotes en estones divertides, emocionants i interpel·ladores. La volta al món en 80 ties, tot i tenir un títol estrany, demostra que es pot fer bon teatre amb molt poc i pot esdevenir musical si es compta amb un piano —i una pianista- i quatre efectes sonors. No és una obra lineal, és més aviat un espectacle de caixetes bonic. El perquè han fet ús del rosa i han jugat amb la feminitat seran preguntes que elles mateixes podran  contestar en la postfunció del divendres 13 de març, dinamitzada per Novaveu.

La Sala Atrium dedica tot el març a les dones, i ho fa amb aquesta peça que al final és un documental divertit i dinàmic sobre totes aquelles dones que si no haguessin estat silenciades formarien part del temari de les escoles. La sala acompanya per generar un ambient entranyable, íntim i una mica fosc, capaç de suportar un muntatge audiovisual complet, atractiu i, el que és més important, coordinat.

80ties_web_3
Minifilms

 

 

2 thoughts on “Reconèixer que darrere d’Einstein o Schumann hi ha 80 ties

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: