Sobre Crit Cultural: qui soc i què faig?

Soc la Judit Martínez Gili, amb un peu al Poblenou de Barcelona i l’altre a Terrassa. Després de passar més hores veient espectacles i participant en projectes culturals que estudiant pels meus exàmens d’advocada laboralista, vaig decidir fer un cop de cap i centrar-me en aconseguir que passin coses a prop dels escenaris.

Estic graduada en Comunicació i Indústries Culturals i soc Màster de Gestió Cultural. Resulta que haver format part de Novaveu i escriure crítica de teatre des que tenia catorze anys m’ha portat a especialitzar-me en públics d’arts escèniques. Comunicadora, productora, gestora, distribuïdora, mediadora… ara soc moltes coses i en sé tan poques com sempre. Però si t’has decidit a arremangar-te les mànigues per les persones que cada dia, a vegades, o mai s’apropen al teu equipament, espai o projecte cultural, potser en podem parlar.

En què et puc ajudar?

  • Creació de continguts en l’àmbit de la cultura: reportatges, cròniques, entrevistes, notícies, articles d’opinió, crítiques, relatories, vídeos i continguts per xarxes socials.
  • Representació i coordinació de gires d’artistes i companyies d’arts escèniques.
  • Disseny i implementació de projectes de gestió, desenvolupament i mediació amb públics culturals.
  • Recerca qualitativa i quantitativa en l’àmbit cultural: estudis i plans de públics, investigació de mercats i anàlisi de dades de participació.
  • Assessorament artístic amb mirada de públics o públics joves a projectes artístics, festivals o espais d’exhibició escènica.

Escriu-me, si vols, a judit.critcultural@gmail.com. Prometo que responc sempre.

Darrera actualització, gener 2023.

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: